En formem part

En formem part

Biblioteca de l'Institut Joan Oró


Un espai per consultar les darreres novetats adquirides. Un lloc per engrescar-vos a llegir les obres, de ficció o d'assaig, més venudes a les nostres llibreries.Per consultar els llibres que hi ha a la biblioteca del centre, entreu a:

dimarts, 16 de febrer de 2010

Novetat Gener

El mur d'Indíbil, Quim Garcia Albero
Ed. Alfazeta (Lleida, 2009)

L’Ordre dels Templers ha encomanat a Fra Hug de Féval, un monjo benedictí, la perillosa missió de cercar la tomba d’Indíbil, el valerós rei ilerget, on s’amaga un tresor de valor incalculable. Pel camí, establirà amistat amb un novici del Monestir d’Obarra, el jove Ramon. Junts, aniran a parar al Castell de Gardeny de Lleida, on fra Hug posarà a prova seu gran enginy i saviesa per tal d'esbrinar el lloc exacte on s’amaga el tresor secret.

Una aventura apassionant, rigorosament documentada, que recorre el pròxim Orient, Europa i les valls del Pirineu per acabar a la Lleida medieval, l’antiga Larida tot just reconquerida, amb l’antic castell dels Templers com a principal escenari.

Acompanyats -i gairebé guiats- per la boira lleidatana, aniran avançant entre misteris i aventures, sovint posant en perill les seves vides...

Cap comentari:

Publica un comentari