En formem part

En formem part

Biblioteca de l'Institut Joan Oró


Un espai per consultar les darreres novetats adquirides. Un lloc per engrescar-vos a llegir les obres, de ficció o d'assaig, més venudes a les nostres llibreries.



Per consultar els llibres que hi ha a la biblioteca del centre, entreu a:

dimarts, 5 de novembre del 2019

Novetats a la biblio

     Per aquest trimestre tenim a la vostra disposició els últims llibres de l'escriptor lleidatà Emili Bayo. Animeu-vos. Llegir us farà lliures!

Un grup de nois i noies viuran la por, el fred i la fam dels últims deis de la Guerra Civil. Empaitats per l'avanç de les tropes franquistes i acompanyats per una cuidadora i el conductor d'un motocarro desmanegat, inicien una fugida cap al nord. Senten el soroll de les bombes darrere. Però encara és pitjor el que els espera davant.

....................................

Una asesina convertida en víctima, un moribundo dispuesto a salvar una vida, el odio de la mano del amor... El sargento Abel Claramunt aspira a acabar sus días como policía en un retiro tranquilo, pero el pasado familiar y la pasión de una joven compañera le complican la existencia. Deberán esforzarse por salvar una vida, atrapar a una homicida e investigar un secuestro. Mucho para alguien a quien solo quedan dos meses de vida. 
...........................................................

Abel Caramunt presiente que su final esta cerca y no quiere desaprovechar sus últimas fuerzas. Pero no resulta sencillo si la enfermedad aprieta cada día con más rabia y sabes que las vidas de algunas personas dependen de tu voluntad de seguir hasta el final: un bestiario medieval falsificado, el caso de la muerta más bella, la joven que lucha por un futuro lejos de papá, el pintor de talento maldito por una historia de amor... El sargento Claramunt no quiere despedirse sin dejar resueltos los misterios que sus últimos días le proponen. Pero debe darse prisa. Mucha prisa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada